Κεντρική News Blog Πληροφορίες Υπηρεσίες Ήπειρος Επικοινωνία
Διακοπές στα πανέμορφα Σύβοτα Θεσπρωτίας και την Ήπειρο - www.e-sivota.gr

Διαμονή

Ενημερώνω τον κόσμο που ενδιαφέρεται για camping ότι... τα Σύβοτα ΔΕΝ έχουν camping. Έχουν τα διπλανά χωριά Πέρδικα (Sofas 26650-91478) και Πλαταρία (Nautilos 26650-71416).

 

ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ:
Αν και εσείς έχετε ξενοδοχείο ή δωμάτια προς ενοικίαση (στα Σύβοτα) μπορείτε να προσθέσετε τα στοιχεία σας στην λίστα σε αυτήν εδώ την σελίδα και φυσικά ειναι ΔΩΡΕΑΝ!

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε την φόρμα να την συμπληρώσετε και να μου την αποστείλετε με mail. Είχα πρόβλημα με την online (διαδικτυακή) φόρμα με αποτέλεσμα να μην λαμβάνω αιτήσεις. Για την ώρα θα δέχομαι τις αιτήσεις με τον παραπάνω τρόπο. Για βοήθεια στείλτε mail στο information.gr@gmail.com .


Κατεβάστε την αίτηση κάνοντας κλικ εδώ.

 

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ:
Ενημερώνω τους αγαπητούς επισκέπτες αυτής της ιστοσελίδας ότι ΔΕΝ έχω την δυνατότατα να τους ενημερώσω για διαθεσιμότητα δωματίων και τιμές. Υπάρχουν παρακάτω τα τηλέφωνα αλλά και τουριστικά γραφεία όπου μπορείτε να απευθυνθείτε. ΔΕΝ μπορώ εγώ να σας βρω δωμάτια! Η σελίδα αυτή είναι ένας τουριστικός οδηγός και όχι τουριστικό γραφείο. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

ddmenu
Επιλογή από την Λίστα:

Ενημερωτικά η σειρά εμφάνισης στην λίστας δεν έχει απολύτως καμία σημασία.

 

 

 

 

 

* e- Sivota.Gr. Ο απόλυτος οδηγός για τα πανέμορφα Σύβοτα Θεσπρωτίας θα βρείτε: Πληροφορίες για τα Σύβοτα (sivota informations), συβοτα ενοικιαζομενα (sivota rent), συβοτα διαμερισματα (sivota apartments), συβοτα δωματια (sivota rooms), συβοτα βιλες (sivota villas), συβοτα ξενοδοχεια (sivota hotels), συβοτα παραλιες (sivota beaches), συβοτα βιντεο (sivota videos), συβοτα χαρτες (sivota maps) και πολλά ακόμα!

Διακοπές στα πανέμορφα Σύβοτα Θεσπρωτίας και την Ήπειρο - Ο Απόλυτος οδηγός - www.e-sivota.gr
 
 
 
Διακοπές στα πανέμορφα Σύβοτα Θεσπρωτίας και την Ήπειρο - www.e-sivota.gr
Διακοπές στα πανέμορφα Σύβοτα Θεσπρωτίας και την Ήπειρο - Ο Απόλυτος οδηγός - www.e-sivota.gr